Wie zijn we

Wie zijn we

Wij, konaktex verlenen je graag de beste service tegen de beste condities. Wij maken je wegwijs in de hedendaagse satelliet apparatuur en de vele mogelijkheden, verlenen je de nodige informatie en dit zonder enige koopverplichting. Wij beschikken over een eigen advies, plaatsing, service en herstellingsdienst. Met deze troeven in handen en ons groot tevreden klanten aanbod kunnen wij de laagste prijs hanteren en een uitstekende service bieden.

Wat doen we

Wat we te bieden hebben

Zie hiernaast een overzicht van de verschillende diensten die we aanbieden. Hieronder vindt men meer informatie over de verschillende diensten.

Onze diensten

  • Instellen ontvanger
  • Laden kanalen
  • Aanpassen kanalen lijsten
  • Afstelling schotelantenne
  • Herstelling
  • Testen, nazicht apparatuur

Diensten

Installatie

De koper/gebruiker kan opteren om zelf de installatie uit te voeren, wat niet moeilijk is voor wie  handig en technisch is. Om het optimale resultaat uit uw systeem te halen is het wellicht aangeraden om uw satellietinstallatie door een professional te laten monteren, afregelen en in te stellen. Zo voorkom je problemen zoals blokvorming bij regen weer etc.

Laden van kanalen

Een bij ons aangekochte ontvanger kan je door ons laten aanpassen/programmeren met: - Nieuwe/recente software (10, 15 a 20€ afhankelijk van merk, type, in te laden kanalen)

Aanpassen kanalen

Aanpassen kanalen lijsten Astra1-2-3-HB (10 a 20€, multisatelliet ontvangst - draaibaar betaal je de tijd hiervoor nodig) In de mate van het mogelijke wordt dit direct uitgevoerd, klaar terwijl je wacht !!!

Voor een niet door ons verdeeld merk of niet recent toestel betaal je de tijd die nodig is om de gevraagde wijzigingen uit te voeren 45 €/uur.

Installatie schotel

Professionele afstelling schotelantenne Voor de doe-het-zelver verlenen wij de nodige uitleg bij aankoop. Lukt het je niet of verkies je dat de schotel door ons professioneel wordt uitgericht, helpen wij je graag verder. Kosten afregeling van een standaard schotel systeem met Single, Duoblock, Monoblock - lnb bedraagt 49€ exclusief BTW + verplaatsingskosten 1.00 €/km (Contante betaling !!). In dit geval heeft u zelf alles bevestigd en gemonteerd, de nodige kabels getrokken, satellietontvanger geplaats en aangesloten op de TV. De schotel moet op een normale manier te bereiken zijn (max. hoogte 5 meter). Voor extra werken indien nodig (voor goede ontvangst bv. verplaatsen schotel, bekabeling etc.) wordt 50€/uur exclusief BTW aangerekend.

Herstelling

Een toestel onder garantie dient voorzien te zijn van de aankoopfactuur bij het binnen brengen. Voor een niet bij ons aangekocht toestel onder garantie wordt 20€ administratie/verzending kosten aangerekend bij het binnen brengen. Voor een bestek of nazicht van een toestel niet onder garantie betaal je 15 a 20€ zonder herstelling bij het binnenbrengen van het toestel. Een vervangtoestel kan bekomen worden mits waarborg van 75€ te voldoen.

Testen, nazicht apparatuur

Denk je problemen te hebben met je LNB kan je deze door ons laten testen (5 a 10€) Ontvanger Denk je problemen te hebben met je ontvanger kan je met de ontvanger langskomen en proberen wij deze direct in de mate van het mogelijke. Voor een niet bij ons aangekocht toestel betaal je 5€. Vergeet je afstandbediening niet.

Mail

KONAKTEX

Koolmijnlaan 154, 3550 Heusden-Zolder, België
+32 (0)11 57 42 38
Dinsdag – Zaterdag 10.00 – 19.00, Zondag 10.00 - 18.00